Tevreden klanten

 

Enkele reacties van tevreden klanten. Op ons verzoek schreven zij voor onze website:

Martin Slooves, HMS Koeriersdiensten – www.hmskoeriersdiensten.nl

“Al vanaf het oprichten van mijn bedrijf HMS Koeriersdiensten in 1995 ben ik naar alle tevredenheid klant bij eerst Administratiekantoor Valent en nu Bouws & Valent. Het voelde direct goed. Het is voor mij van het grootste belang een betrouwbare boekhouder te hebben waar ik eventueel terecht kan met zakelijke vragen, maar waar de drempel ook laag genoeg is voor een persoonlijk gesprek. Al 22 jaar is dit het geval. Op naar de volgende 22 jaar wat mij betreft!”


Martijn Warnas, stemacteur – www.topvoiceover.nl

“Sinds ik zelfstandig ondernemer ben, sinds 1999, is mijn administratie in handen van Martin Valent en later ook Wendy Bouws. Tegenwoordig is Wendy mijn steun en toeverlaat voor de kwartaalaangifte en mijn persoonlijke jaarlijke aangifte, plus alle mogelijke vragen die ik over mijn boekhouding zou kunnen hebben. Ik kan me bezig houden met mijn klanten in de wetenschap dat ik een vraagbaak heb en keurig aan al mijn administratieve verplichtingen voldoe. Een andere boekhouder? Voor geen geld.”


Jeroen Valk, Valk Timmerwerken – op facebook

“Toen ik mijn bedrijf Valk Timmerwerken in 2013 (midden in de crisis) startte, heeft Wendy mij zeer goed geholpen met advies en alle eerste financiële obstakels die je dan tegenkomt.
Vanaf 2003 deed Wendy voor ons al de privé belasting aangiften. Dat beviel erg goed, en ik vind het heel fijn dat ze mij nu ook ondersteunt bij mijn bedrijfsadministratie.
Zelf doe ik wat ik kan en Wendy vult aan met de benodigde opgaven en controle. Hierdoor heb ik geen vaste maandelijkse kosten voor een boekhouder en houd ik zelf inzicht op de in- en uitgaven. Dit vind ik erg fijn en ik hoop nog vele jaren van de diensten van Bouws & Valent gebruik te mogen maken.
Ik ben een zeer tevreden klant!


Hanneke Treur, een tevreden klant

“Belastingen zijn niet bepaald een onderwerp waar je  blij van wordt, maar als je voor de eerste keer in gesprek gaat met Wendy Bouws, ontspan je direct. En dat is nogal wat!
Er wordt zorgvuldig naar de klant geluisterd en telkens worden er verhelderende vragen gesteld. Dat geeft vertrouwen dat degene die tegenover je zit, werkelijk in je geïnteresseerd is. En bereid samen met jou een oplossing te zoeken. De verwerking is altijd zorgvuldig en snel. Meestal met een verduidelijkende brief erbij.
Wendy staat altijd klaar met raad en daad!”


Niko en Elly, Aannemersbedrijf Ursemwww.aannemersbedrijfursem.nl

“Een goede boekhouder helpt je in goede en minder goede tijden. Mede dankzij Bouws & Valent zijn we weer in rustiger vaarwater gekomen. We zijn jullie dankbaar voor het gestelde vertrouwen. En ik ben erg blij dat Wendy zoveel geduld heeft bij het uitleggen van werkzaamheden op de computer!”


Petra de Smit, loodgietersbedrijf De Smit & Zoon – www.desmitenzoon.nl

“Martin Valent was sinds mensenheugenis onze boekhouder en adviseur. Onze beide bedrijven hebben een lange, goede band. Nu onze zoon de zaak over gaat nemen, verwachten wij dat hij met Martins opvolger Wendy Bouws net zo’n langdurige zakelijke relatie zal hebben. De boekhouding van een loodgietersbedrijf is toch nog vrij complex en we doen veel zelf, maar regels veranderen nog wel eens en het is fijn te kunnen overleggen met iemand die je bedrijf zo goed kent. Onze boekhouding is inmiddels  digitaal, maar we zouden Wendy absoluut niet kunnen missen.”